O vstavanej skrini

O vstavanej skrini

Chcem ukryť do skrine toho čo najviac? Minimalizovať každodenné upratovanie? Mať čo najviac priestoru v miestnosti?

Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali „áno“ , ste na správnom mieste. Bez ohľadu na veľkosť vášho domu, rozmery vašej izby alebo obrysy vášho obytného priestoru, vstavané skrine poskytujú ideálne riešenie pre ukladanie vecí štýlovým a efektívnym spôsobom.

Krása vstavaných skríň spočíva práve v tom, že sa dajú presne prispôsobiť vašim priestorom a predstave. Sami si navrhnete vlastné rozpätie políc, výšku vešania, zakomponovanie rôznych vecí ako je: televízia, trezor, hokejová výstroj čí cestovné kufre. Ďalšou z výhod je uloženie množstva oblečenia a topánok tak, aby zaberali čo najmenej priestoru a aby sa našiel priestor aj pre nové kúsky veď topánok nie je nikdy dosť, však ?

ryoji-hayasaka-gkbAYJIMVDA-unsplash.jpg

Pri vstavanej skrini je dôležité nie len dispozičné riešenie ale aj celkový vzhľad. Môžete si vybrať z množstva dekorov alebo si jednoducho zvolíte zrkadlo aby ste pred odchodom do práce skontrolovali svoj úsmev na perách a spríjemnili si tak celý deň.

A čo sa týka bezpečnosti zrkadla? Každé zrkadlo je podlepené bezpečnostnou fóliou, vložené do tesnenia a až následne vložené do rámu dverí. Ako také dvere reálne vyzerajú, môžete vidieť na našich predajniach. Takto ušetríte priestor, namiesto zrkadla zaveseného alebo nalepeného na stenu využite voľný priestor na niečo iné, Vášmu oku lahodiace alebo ho nechajte prázdny a priestor “prevzdušníte“.

102.jpg

Čo sa týka čistoty a údržby, pokiaľ sú skrine zatvorené. Do skríň sa Vám nedostane prach a špina. Vaše odevy zostanú čisté, štýlovo ukryté posuvnými dverami.

Zakomponovanie výstrednej čí nenápadnej vstavanej skrine ku každému štýlu bývania ktorý preferujete. V súčasnej dobe je vstavaná skriňa jednou z najpraktickejších volieb čo trh na Slovensku ponúka.

minh-pham-YAPZt8wxMO4-unsplash.jpg

O vstavanej skrini - obrazok
  • 28 Aug 2020